Bijeenkomst Groesbeekse Knarren

Hallo allemaal, Sinds 6 maart 2020 hebben we elkaar niet meer gezien, door (uiteraard) corona was dit eerder niet mogelijk en er waren te weinig ontwikkelingen betreffende locaties e.d. om bijeen te komen. Er zijn vrij gunstige ontwikkelingen betreffende een mogelijke locatie, nog lang niet zeker maar het ziet er wel vrij goed uit. We willen alle ontwikkelingen met jullie delen en ook wensen van jullie horen. Op 5 oktober om ca. 19.30 willen we in de Mallemolen in Groesbeek weer bij elkaar komen, reserveer deze tijd als je nog belangstelling hebt. Laat voor 20 september even weten of je komt en met hoeveel personen. Medio september sturen we nog een herinnering en het programma, we zijn nu nog bezig om dat op te stellen; sprekers uitnodigen enz.
Nu wensen we jullie een fijne vakantie en tot ziens.

Namens de Groesbeekse Knarren

Wim Derksen

telefoon: 0651720578

email: groesbeekseknarren@gmail.com

www.krasseknarrengroesbeek.nl

Geef een reactie